el basar de les espècies

II Fira literària Joan Cid i Mulet

Torna la Fira de l’Oli, i amb ella torna la Fira literària Joan Cid i Mulet a Jesús! L’Emigdi hi és al capdavant, i les activitats són per a sucar-hi pa (amb oli)!

Divendres 22 de febrer. LES ESCOLES A LA FIRA
Durant tot el matí visita d’alumnes als estands de la Fira literària. Tallers a càrrec de Pepa Nogués, directora del CEITTE.
10:30h Realització en directe del programa de ràdio Lletres Ebrenques d’Antena Caro.
12:00h
I Concurs de Treballs de Recerca en l’Àmbit Literari i de l’Exili.
15:00h –17:00h Visita dels alumnes del Ceip Daniel Mangrané a la Fira.
15:30h Contacontes a la plaça del Pati de la Immaculada a càrrec de Maribel Alqueza, de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa.
16:00h Presentació del llibre infantil de Cinta Arasa, On és el sol, cucafera? editat per Aeditors.
19:00h Conferència: “Valencians a Tortosa: cultura i escriptura en el primer terç del segle xx” a càrrec d’Óscar Pérez Silvestre, tècnic de l’Ajuntament de Sagunt. En acabar, presentació de la programació prevista del Club de lectura de Tortosa a càrrec del seu coordinador Jesús M. Tibau.

Dissabte 23 de febrer. JORNADA DE L’EXILI
11:00h Inauguració de la II Fira literària a càrrec de l’escriptor Joan Pinyol de les Capellades (Anoia) autor de la novel·les com Stòitxkov i Sofia i del recull Micromèxics. L’acte serà amenitzat pels Grallers de Jesús.
12:00h Presentació del centenari del naixement de l’escriptor miravetí Roc Llop. Parlaments a càrrec de David Serrano, professor de la UOC i especialista en literatura dels camps de concentració nazis i Josep Mª Sàez, regidor de cultura de Miravet.

Diumenge 24 de febrer.LA RENAIXENÇA LITERÀRIA
11:00h
Macropresentació de llibres: Albert Guiu, De la mà de la meva filla; Jesús M. Tibau, El vertigen del trapezista; Francesca Aliern, Trilogia de El pont de la solitud, Sabó Moll i Camins; Josep Igual, Faules mamíferes; Sílvia Favà, La vida des del parc; Vicent Pellicer, Guia del Massís del Port; Emigdi Subirats, Joan Cid i Mulet, testimoni catalanista d’una ciutat i d’un temps; Glòria Fandos, Empremta de dona; Emili Bonet, Per un futur sense llàgrimes..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.