el basar de les espècies

el Basar de les Espècies, premiat!

Pos sí! un bat-addicte m’ha encolomat un trofeu, i ara aprofitaré per anar-lo repartint jo també. Es tracta del premi Arte y pico, que li ha donat una xiqueta biblosfèrica, que li ha donat l’ariadna, que li ha donat… Com que sóc punkarra, adaptaré les normes al que em ve de gust (i no obligo a ningú a seguir el joc si no ho vol, eh?), així que passo a fer la relació de premiats en esta gala:


• Per ser uns blocs «nous», amb empenta, que he descobert «fa poc», i que encara no els havia encolomat re: El bloc del Templer, Palabra de Dos, Cowabunga, L’escriptori i Des dels Alfacs

• Perquè m’agraden els seus posts, i per ser la més jove que llegixo (me sembla): Cirereta

• Perquè ha engegat un podcast fantàstic: De roquetes vinc… (l’RSS del podcast aquí)

Felicitats a tots els premiats, i animo als assitents a esta gala a que passen per estos blocs a degustar les espècies ben agradables que s’hi poden espigolar!.

11 thoughts on “el Basar de les Espècies, premiat!

  1. Llorenç Carreres

    Record l’escena. Una anticipació genial al moviment friki, amb tot d’elements d’allò més estranys. Imatge i música van a la perfecció. Me pens que hi sortia en Harrison Ford i que no volien servir en Chewbacca perquè era un tipus raro. Ha, ha!

  2. Jacme

    pos sí, l’escena de la Cantina és moooolt bona! ara, no te creuràs que estes cançons no les he sentit mai al festival de dixie que fan per aquí? serà que les consideren massa estranyes??? 😀

  3. Deltamar

    Porto un munt de dies allunyat del bloc (ah, la feina!) i em trobo amb la sorpresa de l’esment que li fas. Això sí que és un premi, que t’agraeixo molt i que m’estimula d’allò més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.