Mar 18th, 2009 by Jacme
Qui ha pagat els cartells de l’Ebrebloc 2008, o de quan els polítics em donen esperances

Alguns de vosaltres ja heu llegit el post d’ahir. Doncs bé, la història ja està solucionada. Gràcies a les gestions d’un polític del territori, que s’ha posat en contacte amb la Genoveva, el tema ja està aclarit. Este matí mateix la Genoveva s’ha posat en contacte amb mi personalment i m’han abonat la quantitat de la factura. Tema resolt feliçment.

En qualsevol cas, voldria aprofitar el post per deixar clar que encara queden esperances, i que no tots els polítics els hem de posar en el mateix sac. Si vau llegir detingudament el post d’ahir ja vau poder veure que parlava «d’alguns», no pas de «tots». I les gestions que s’han dut a terme avui ho ratifiquen, també per la banda de la Genoveva que ha complit amb la paraula donada a Blocaires Ebrencs.

El que també m’ha quedat clar, a nivell personal, és que a més a més tot este tema s’ha pogut solucionar ràpidament gràcies a tots vosaltres, a la blocosfera. Els vostres comentaris, els vostres posts i piulades, el vostre oferiment per crear un compte solidari, m’han emocionat de debó; però sobretot crec que han servit per evidenciar el fet i per provocar una solució al problema de manera ràpida i justa. Moltes gràcies a tots!

Read the full post and comments »

Read Comments and Respond

3 Responses

 • Nightwing80 says:

  Que vigilin alguns polítics: no s’ha de subestimar el poder fosc de la xarxa. ^^
  Fora bromes, és una molt bona notícia que s’hagi solucionat el problema.

 • Ozzman says:

  Me n’alegro molt que s’hagi solucionat el tema. Segur que el poder de la xarxa hi ha tingut alguna cosa a veure!

  Salut!!

 • defé says:

  No t’enganyis, al món de la política no hi ha res (ni ningú) per bona fe.
  Tot es publicitat, bona o dolenta. La dolenta els fa mal per a les seves aspiracions personals i busquen remei.

  Ara sembla que una volta ja aclarit el tema i amb els diners a la butxaca, l’enrabiada inicial ja és història..

  Però no ho dubtis, no t’han pagat per que sí… Si no haguessis tingut aquesta iniciativa, continuaries igual que fa 2 dies.

 • Cerca

  Podcast Player

  RSS blocs de lletres

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.