Jul 24th, 2009 by Jacme
El cistell de les meves joguines (25, 26 i 27)

Amb este lliurament de tres contes donem per finalitzada la temporada de contes d’El cistell de les meves joguines, de la Irene López. Durant 27 podcasts hem conegut els personatges i les històries que esta jove escriptora tortosina ens ha anat regalant. COntinuaran la temporada vinent? Haurem d’estar al cas…. Mentrestant, podeu tornar a escoltar-los tots 27!

Mimosín, Mimosín estirat i el sofà

Móra i les móres del Pirineu

El disgust de Piquillo

La foto és de la Irene a la Llibreria Serret, a Vallderoures.

Read the full post and comments »

Read Comments and Respond

4 Responses

 • doe says:

  Feia temps que no tenia contacte amb l’ebresfera en general. Me n’alegro que torni i tot estigui igual. Vaig a repassar-me el teu bloc que segur que m’he perdut coses interessants.
  Per cert i parlant de canvis, d’on ha sortit aquesta plantilla per a blocs? Sembla que te l’hagis fet tu perque es molt original i no sembla res del que he vist abans. Em pots dir com l’has aconseguit? Fa temps que vull donar un canvi d’aires al meu espai i potser em serviria quelcom semblant.
  Merciiiii

 • Jacme says:

  hola doe!
  no recordo exactament d’a on vaig traure la plantilla, però es diu Desk Mess. Sobre esta plantilla vaig agafar les imatges de la capçalera i les vaig modificar al meu gust amb un editor d’imatges, per això és diferent. És molt fàcil personalitzar-te la plantilla, només cal que et fixes amb estos arxius d’imatges (normalment és el que es diu “header”) i les modifiques

 • doe says:

  Ja l’he trobat pero a no ser que pugui fer una remodelació important de la plantilla no la posaré al web. Em sembla de molt mal gust tenir un fons quasi igual al teu, ja que ets tu qui se la treballat per a tenir algo original de veritat!
  Ja veurem. Gràcieeeees

 • Jacme says:

  per la meua banda no hi ha cap problema, eh? ara, segur que si continues remenant en trobes moltes més, i alguna en tropbaràs que amb poques modificacions te la podràs fer ben teua!

 • Cerca

  Podcast Player

  RSS blocs de lletres

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.