Oct 29th, 2010 by Jacme
El meravellós mag d’Oz

Si parlem de música d’El meravellós mag d’Oz el primer que ens vindrà al cap, segurament, és la Judy Garland cantant Somewhere over the rainbow. Però aquí no la sentirem, ja que a BSO clàssica ens endisem sempre uns quants anys més en la història. Així, doncs, la pel·lícula que visitarem data del 1910 és de manufactura nord-americana i va ser dirigida per Otis Turner (aquí en podeu trobar una ressenya personal). I era completament muda. Però al document que podem trobar a la xarxa no ho és pas ja que s’hi han posat una sèrie de músiques ben clàssiques que de ben segur recordarem. Una d’elles és la conegudíssima Dansa de la fada de sucre del ballet Trencanous de Txaikovski, n’endevineu la resta?

Descarregar-lo en mp3 · Subscriure-s’hi

Read the full post and comments »

Read Comments and Respond

No Responses

Cerca

Podcast Player

RSS blocs de lletres

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.