Feb 20th, 2012 by Jacme
El Gabinet del Dr. Caligari

Després d’uns dies reprenem l’activitat al podcast de BSOclàssica per visitar El Gabinet del doctor Caligari, una pel·lícula avantguardista del 1920 dirigida per Robert Wiene. La cinta explica com el doctor Caligari hipnotitza el protagonista per tal de cometre una sèrie de crims sexuals. La idea original dels guionistes era denunciar, així, l’actuació de l’Estat alemany durant la Gran Guerra.
La música que escoltarem ve de la mà de Giuseppe Becce, un compositor que va treballar amb els més grans directors del cinema mut, així que prepareu-vos per escoltar 50 minuts de música de primeríssima classe!

Descarregar-lo en mp3 · Subscriure-s’hi

Read the full post and comments »

Read Comments and Respond

One Response

  • MissLunatic says:

    Genial! De tant en tant les pelis mudes ve de gust veure-les sense música, però en el cas de l’expressionisme alemany és una part imprescindible! Bona música amb bon cinema, no es pot demanar més.

  • Cerca

    Podcast Player

    RSS blocs de lletres

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.