Mar 1st, 2012 by Jacme
Podcast Pirata 02

Continuem la nostra particular aventura musical del podcast pirata pel món del hip hop. Nascut als anys 70 als Estats Units, la seua barreja de ritmes i lletres sempre va més enllà del món musical, endintsant-se en una manera d’entendre la vida i la cultura. I tenim l’exemple de la Declaració de Pau del Hip Hop, presentada a la ONU el 2001, per entendre tots els principis que mouen els artistes del moviment.

Les aportacions del podcast d’avui venen de les recomanacions al fòrum de Pirates de Catalunya de @fiuufiu, @dario i @elhombrequerie. Possiblement la darrera cançó, dels orxata sound systems, no és pròpiament hip-hop, però amb tot el que està passant a valència estos dies no podíem deixar de posar-la al nostre podcast.

1. Nitro Intro, de letrano el arkano
2. Desequilibrio, de desequilibrio
3. No nacimos ayer, de rayden
4. Reacciona, de zawi
5. Violència, d’orxata sound systems

Descarregar el podcast · Podcast a ivoox · Subscriure-s’hi
Read the full post and comments »

Read Comments and Respond

No Responses

Cerca

Podcast Player

RSS blocs de lletres

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.