el basar de les espècies

Celebrem junts el Dia de l’Orgull Friki?

Benvolguts;

El proper 25 de maig és un gran dia. El 25 de maig és el Dia de l’Orgull Friki, i celebrarem XXX anys de l’estrena de la Guerra de les Galàxies. L’any passat el Gustau i jo ens vam sumar a la celebració amb una mica de precipitació, però este any que encara hi ha temps us vull proposar que celebrem junts el Dia.

Com que serà difícil que quedem tots en el mateix bar per fer una partideta de rol o de warhammer, us proposo alguna coseta més senzilla: què tal si el 25 de maig fem un article «especial» per a celebrar-ho? Què trobeu? Cadascú pot posar-hi el que li vinga de gust, però hauria d’estar relacionat amb alguna cosa friki…

Que què hi podeu posar? Pos jo que sé, el que vulgueu… voleu exemples? el Dani podria parlar de la Biblioteca Estelar de Coruscant, la Carme d’alguna ruta pel desert de Tatoine; l’accídia, en P-CFACSBC2V, l’Xm-2 i el Javi segur que ja sabran què posar-hi; en vullunfestuc podria explicar alguna història interessant d’algun friki samurai, el dan podria explicar-nos alguna història de ciència-ficció que s’haja fet realitat empírica (que n’hi ha un bon grapat!), l’Anna explicar-nos alguna ressenya d’algun llibre friki (no haurà de canviar gens de temàtica), la jaka podria viatjar per l’espai amb la katerina i conèixer el Darth Vader o l’Skywalker… Hi ha moltíssimes coses que podrieu fer! I qualsevol de vosaltres hi pot col·laborar! (això val per tots aquells que no us he anomenat directament, eh?). Només cal que hi poseu una mica d’imaginació, feu un post el dia 25 i, a ser possible, que m’aviseu (així podríem ressenyar-ho per a que tots puguem viatjar entre els nostres blocs!).

Us hi animeu?

I si voleu fer alguna altra cosa per celebrar-ho, no dubteu ni un segon en proposar-ho. S’accepten les que siguen indecents! 😀

Actualització:

He creat una pàgina estàtica a on recollirem les activitats. Els frikis (alguns durant tot l’any, d’altres per un dia) que s’han apuntat a la iniciativa són els següents (per rigoròs desordre caòtic):
• el dani de Bauen_blog

• la carme

• el dan de centpeus

• l’anna de biblosfera

• l’xm2 d’INtermitent

• el P-CFACSBC2V de friccions

• l’accídia del Cau del Plany

lo buscall

• losimo, de lo meu raconet

• Javi de linQ

• TU!.

17 thoughts on “Celebrem junts el Dia de l’Orgull Friki?

  1. xm2

    Com puc haver oblidat LA DATA?

    Encara m’emociono al recordar el nostre duel als Cines de les GAVARRES!

    JA PENJARÉ ALGUNA COSA PER CELEBRAR-HO.

    PER CERT, HAS VIST MAI LA FOTO QUE ENS VA FER EL DEL CINE?

  2. tantost

    El frikisme té una història que comença abans de la prehistòria, valgui la semiredundància amb els misteriosos dinasauris que encara sobreviuen en forma de polítics.

    Amb el llenguatge aquell que deien secret corresponent al codi de la vocal i podriem esmentar a l’ínifibli Minil Friki Iribirni i il sii istriptis in tip-lis i Pilimiris pir l’issimpti di li bimbi itimiqui imiriquini

  3. P-CFACSBC2V

    Mmmm… M’apuntaré aquest dia a la memòria (anava a dir a l’agenda, però no en gasto). Esperem que surti alguna cosa, ja hi aniré pensant.

  4. Anna

    Ostres, i tant que m’apunto a fer un post-friki! totes les neurones en marxa, sobretot per no oblidar la data!

    (per cert, algú té el link al test friki que voltava per la xarxa? el vaig fer l’any passat per aquestes dates i no recordo d’on el vaig treure…)

  5. Jacme

    vaja! m’alegra veure que la iniciativa ha estat ben acollida! 😀 miraré de fer una pàgina estàtica per recollir-vos a tots!

    @xm2: no, no l’he arribat a veure mai la foto de les Gavarres, però sí que conservo les nostres…

    @accídia: superar? ai! quina por me fas…

    @tantost: efectivament, l’Iribirni, el primer de tots (i possiblement l’últim) 😀 i ara que estem en època de caçera de vots, tot n’és ple! t’apuntes a la iniciativa?

    @daniel: no cal que parles del què t’he dit exactament! només cal que estiga relacionat d’una manera o altra amb alguna cosa friki, la que se’t passe pel cap…

    @P-CFACSBC2V: alguna cosa lletja, segur 😀

    @dan: tranquil, ja us ho aniré recordant… 😛

    @Carme: però pot ser qualsevol cosa! un dibuix del Senyor dels Anells que t’agrade, alguna pel·lícula de ciència ficció que t’encante, una música, un còmic, una idea friki…

    @aurora: ja sé el què passava. per alguna estranya raó segons quins codis (els de música i video externs) no queden bé. La solució serà canviar de plantilla, però me sembla que tardaré… una besada!

    @anna: és este? http://www.frikitest.net/

  6. iketxeba

    Jaume, gràcies per proposar totes aquestes activitats el dia del meu trentè aniversari, se’m cau la llagrimeta….amb el que em va costar que ma mare esperés a parir-me fins el dia de l’estrena!!!

  7. accídia

    Osti… 29% de friki… i perquè no sóc informàtic… que sinó bfff

    Relatiu a la història que faré per celebrar-ho: Algú sap quan va venir Torrebruno a les Terres de l’Ebre

  8. losimo

    Fotre!!! I jo formatejant lo pc per novena vegada…

    A vore, a vore, això com va…

    mmmmmmmmmmmm… jaa …
    ..aha…argh!…. buenobueno…
    ..no pareix complicat… fins que t’hi poses… que collons!!!!! P’a coll… (se poden dir tacos al teu bloc? Millor hem reservo no voldria ser barroer, millor poso collins i ja ta 😉 )
    P’a collins los meus. Apunta’m, no sé encara de que ascriuré, perquè la temàtica friqui la desconeixo una mica 😉 hihihihi No sé si és per excès o perquè realment la desconec. Bé, faré un estudi de temes frikis i ja faré.

    Salut iii conteu amb miiii… PORFAAAAAA!!!!!! 😀

  9. Jacme

    @accídia: uf! només 29%? ho haurem d’esmenar… 😀

    @losimo: tranquil, este bloc és un espai lliure en el qual es poden dir les paraules, paraulotes i parauletes que vulgues… sempre i quan estiguen ben fonamentades! i si és qüestió de testosterona, és lògic que surten los «collons» pel mig… 😀
    losimo, m’estranya que no sàpigues què posar-hi… em pensava que els teus coneixements naturals englobaven este àmbit… 😛 segur que te sortirà alguna cosa fantàstica!

  10. Gustau Moreno

    Jo també m’hi apunto, com l’any passat!
    Faré un post i penjaré un vídeo molt friki.
    A més, també com l’any passat, em posaré una camiseta freak. L’any passat vaig estrenar la samarreta d’Epi de Barri Sèsam. Enguany tinc dues per estrenar: la de Mazinger Z i una altra del monstre de Frankenstein.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.