el basar de les espècies

Orbitant pel Montsià (i IV)

El Montsià avui

Si abans anar al Montsià volia dir anar a traure’n profit material, ja sia per fer llenya o collir cireres, per a les generacions d’avui anar al Montsià vol dir anar a disfrutar del seu entorn: fer excursions pel camí dels Bandolers o la sendera del Mas del Comú, amb bicicleta o a peu; fer escalada al Pic Blanc o espeleologia per les diferents coves i avencs. I per a que tot això ho puguen continuar fent les generacions futures cal que respectem les empremtes que els nostres avantpassats han deixat a la serralada. Perquè, al cap i a la fi, la història dels pobles del voltant està lligada al Montsià. I conèixer, respectar i conservar estes empremtes, des de la pintura de la cova del Tendo als bancals, les balmes i les coves, sense deixar que caiguen en l’oblit, és enriquir la nostra societat.

Posta de sol sobre el Montsià..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.