el basar de les espècies

Lawrence Lessig · Cultura lliure

«Però, què passaria si la “pirateria” no desapareix? Què passaria si hi hagués un mercat competitiu que oferís continguts a un preu baix, però un nombre considerable de consumidors continuessin “prenent” els continguts a canvi de res? Hi hauria de fer alguna cosa la llei aleshores?»

Este és un dels molts interrogants que Lessig es fa al seu llibre. Cultura lliure és una de les obres més importants per entendre tot el moviment que actualment existeix per tal d’alliberar la cultura de les cadenes d’institucions com l’SGAE. Fa uns quants missatges us proposava la lectura de Copia este libro, ara us incito a llegir este.

En català el podeu trobar en diferents formats a la web següent: http://www.culturalliure.org/ (jo, com bon aficionat als pdf, us recomano que us el descarregueu en este format per poder llegir tranquilament des de qualsevol ordinador).

http://www.culturalliure.org/culturalliure.pdf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.