el basar de les espècies

Zona Urbanitzable · La ciutat de la democràcia

Arriba el fred de l’hivern, i amb ell arriba també un nou número de Zona Urbanitzable, esta volta dedicat a la democràcia, ben carregadet d’articles i de fotos. En ell hi trobareu un article del Basar que ja vam publicar en primícia interplanetària en este missatge. Com altres dies, us adjunto l’editorial, així sabreu de què va este número…

A ZU ens hem posat tots d’acord, democràticament, per acabar l’any amb un homenatge a la voluntat del poble.
I així, parlant de política, de persones, d’història i de decisions, ens plantegem un sistema tan antic / tan jove que regeix o diu regir les nostres vides sotmetent-les al consens; la tirania i la comoditat del consens.
Entra a descobrir la democràcia en l’art a l’Amazones amb Mamori Art Lab i els seus tallers, la democràcia quotidiana, el poder del poble, la tecnodemocràcia i diferents punts de vista, diferents pensaments que creuen la Guerra de les Galàxies i la història per parlar del mateix: de tots nosaltres.

ZU.

3 thoughts on “Zona Urbanitzable · La ciutat de la democràcia

  1. Jacme

    som així de desapresos amb els béns culturals…

    😀

    la veritat és que poder fer una revista així, a banda dels articulistes, amb fotògrafs i pintors, és un goig perquè el resultat final fa una pinta magnífica! a més a més tota la penya del ZU és fantàstica (eh, Aurora!?)

    :DDD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.