el basar de les espècies

Zona Urbanitzable · La ciutat de la democràcia

Arriba el fred de l’hivern, i amb ell arriba també un nou número de Zona Urbanitzable, esta volta dedicat a la democràcia, ben carregadet d’articles i de fotos. En ell hi trobareu un article del Basar que ja vam publicar en primícia interplanetària en este missatge. Com altres dies, us adjunto l’editorial, així sabreu de què va este número…

A ZU ens hem posat tots d’acord, democràticament, per acabar l’any amb un homenatge a la voluntat del poble.
I així, parlant de política, de persones, d’història i de decisions, ens plantegem un sistema tan antic / tan jove que regeix o diu regir les nostres vides sotmetent-les al consens; la tirania i la comoditat del consens.
Entra a descobrir la democràcia en l’art a l’Amazones amb Mamori Art Lab i els seus tallers, la democràcia quotidiana, el poder del poble, la tecnodemocràcia i diferents punts de vista, diferents pensaments que creuen la Guerra de les Galàxies i la història per parlar del mateix: de tots nosaltres.

ZU.

3 thoughts on “Zona Urbanitzable · La ciutat de la democràcia

  1. Jacme

    som així de desapresos amb els béns culturals…

    😀

    la veritat és que poder fer una revista així, a banda dels articulistes, amb fotògrafs i pintors, és un goig perquè el resultat final fa una pinta magnífica! a més a més tota la penya del ZU és fantàstica (eh, Aurora!?)

    :DDD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow