el basar de les espècies

Sandro Gaseni et alii · Maná

Fa uns dies vaig veure que la gent m’entrava al bloc fent una cerca curiosa: «sandro+gaseni» (ja us en vaig parlar d’ell en este post). La mateixa curiositat de veure com m’entraven per aquí em va fer xafardejar les pàgines que surten referenciades al cercador i… sorpresa! em vaig trobar un vídeo! Tot i que els Maná no són de la meua devoció, vaig mirar-me tot el clip per si el veïa, i no el vaig trobar. Suposo que el Sandro se’n va encarregar de la direcció o de la producció… és un dubte que l’haurem de mantindre durant uns quants dies, ja que no crec que es passe per aquí i ens ho explique (ja se sap, la feina no deixa molt de temps per a navegar!). Mentrestant, podeu contemplar la feina que ha fet, només cal que pitgeu al «play»

.

2 thoughts on “Sandro Gaseni et alii · Maná

 1. Sandro

  Doncs aqui podeu veure un vídeo que varem fer uns cuants alumnes d’audiovisuals, ara fa poc, aquest darrer curs. Però es veu que hi hagut un d’aquests alumnes que ha penjat aquesta mena de “experiment audiovisual”, sent infidel a la resta de companys que vam participar a la creació i recreació d’aquesta obra. Ja que varem quedar que no es penjaria en lloc. Coses de la vida. De totes maneres espero que us hagi agradat. Tot i que pel meu punt de vista deixa molt que desitjar. Ho sento molt, de debò.

 2. Jacme

  xeic! ni que hagueu matat a algú! 😀

  és evident que és un exercici fet a classe… i si no vols que els possibles lectors del «Basar» es facen una idea errònia del que fas, la solució és ben fàcil! quan farem alguna coseta més en sèrio???

  :DDD

  ja saps que pots comptar amb mi pel que faça falta, eh?!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.