el basar de les espècies

Jordi Abad · Un Podcast Más

El Jordi ens va fer una entrevista al Dani i a mi sobre l’Ebresfera (llàstima que el Gustau no hi va poder ser). Podeu accedir-hi al seu podcast, i l’entrada és esta (si teniu fetge per escoltar-nos parlant i xafant el castellà, és clar).

Des del Basar, voldria agrair al Jordi que se li passés pel cap fer-nos una entrevista sobre l’ebresfera, dir-li que ha estat un plaer dels de veritat, i felicitar-lo per la feina que fa (és una passada, només cal que navegueu per les altres entrades i ho veureu).

.

6 thoughts on “Jordi Abad · Un Podcast Más

 1. Jordi Abad

  Jaume, jo també m’ho vaig passar genial entrevistant-vos. Crec que al final ha sortit una entrevista molt entretinguda!

  Per cert, veig que es tracta de l’article 169 a el basar de les espècies. Curiós el número… ni 168 ni 170… xD

  Salutacions!

 2. tantost

  Estic apàtic i fins avui no he escoltat l’interessant podcast sobre l’Ebresfera al bloc de Jordi Abad. Quasi reia a l’escoltar sentir parlar a Jordi, Dani i Jaume en castellà, però això és una anècdota. Sobre la quantitat de blocs que hi ha a Flix, no és només pel fet suposat de tenir més a prop la tecnologia, és alguna cosa més que té a veure amb la forma de ser dels flixancos i que en altres aspectes no es veu sempre reflectit quan és necessari fer coses alternatives que es necessita una empenta per saber prescindir d’altres coses que tenim a Flix i que un dia potser ens abandonaran i que ens són clau i ens han donat molt al poble com la fàbrica que trontolla per motius històrics i ecònomics. Flix, com altres llocs, pot tenir empenta en tot i això ho podeu comprovar en el camp literari, per exemple, i en altres camps es podria veure també. De flixancos blocaires n’hi ha molts, però de flixancos que han fet i fan coses i que podrien fer coses en altres camps més notoris, n’hi ha més.

 3. Jacme

  tantost, tens raó, la qüestió és que a Flix no només hi ha blocaires, sinó molts altres «oficis»… però no deixa de ser intrigant quan no se’n sap la raó exacta (perquè em reconeixeràs que no és molt «normal» tot este potencial flixanco si el comparem a altres pobles de casa nostra…)

 4. Pingback: El meu, el nostre, primer podcast | bauen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.