el basar de les espècies

BUC: Universitat. Cultura. Llibres (2)

Ja fa uns dies que s’ha presentat el segon número de la revista BUC, editada per la Xarxa Vives i distribuïda arreu dels Països Catalans.

Tal i com vaig fer amb el número anterior, aprofito per fer-vos-en cinc cèntims: hi trobareu una entrevista a Antoni Estevadeordal (gerent al Banc Interamericà de Desenvolupament), un reportatge sobre la transferència dels coneixements universitaris a la societat, i una crònica sobre el rei en Jaume, signada per Antoni Furió. I per arredonir-ho, en este número, hi llegireu una lectura d’un llibre de Publicacions URV, La II República espanyola, de la ploma d’Antoni Segura.

Però això no és tot, amics, ja que tots els continguts de la revista, i totes les novetats editorials universitàries, ja estan disponibles al nou portal e-buc. I si per casualitat sou feisbucaires, i voleu estar a la última de les darreres novetats de la revista, no dubteu en unir-vos al grup Tots els llibres de les universitats.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.