el basar de les espècies

LibWorld · «Library blogs worldwide»

Ja tenim aquí el Library blogs worldwide! un llibre, disponible en pdf i paper, en què blocaires d’arreu del món analitzen l’estat de la blocosfera bibliotecària i en què hi han escrit representants d’Argentina, Austràlia, Àustria, Bielorússia, Bèlgica, Brasil, Canadà, Dinamarca, Espanya, EUA, Finlàndia, França, Grècia, Holanda, Hongria, Iran, Itàlia, Japó, Letònia, Malawi, Noruega, Nova Zelanda, Perú, Puerto Rico, Rússia, Singapur, Suècia, Suïssa i Trinitat i Tobago.

I la coberta, per als que arribeu tard al Basar, sapigueu que s’ha cuinat entre estes pàgines. Una volta vista la magnitud del projecte, cal reconèixer que els de Libworld s’ho han currat de debó! I pensar que tot va començar un sant Jordi… A veure què ens n’explicarà la Gamoia, la mestressa de casa nostra!
.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.