el basar de les espècies

Col·laboració amb el 100è Joc Literari

El bloc Tens un racó dalt del món arriba avui al 100è joc literari. Pareix mentida que una iniciativa com esta arribe al màgic número 100, però la il·lusió i el treball que hi dedica el JM Tibau ho han fet possible: des del Basar només puc dir una cosa: moltes gràcies per tot, jesús!
I per a celebrar-ho com cal ens hem sumat al Joc aportant un text enigmàtic, el fragment inicial d’un llibre en concret que heu d’endevinar:

«El jorn que va nàixer l’Estevet, el seu pare, el senyor Ramon, després d’esperar anys i anys aquella criatura tardana, per les contingències del comerç, no va poder estar perenne al costat de la seva esposa.
Les compradores batxilleres, semblava que s’havien avingut per no deixar-lo complir com a pare, i allí, a “La Puntual”, la botiga de vetes-i-fils de més crèdit i de més gir de quatre carrers de llarg a llarg, que ara una cana de treneta, que ara una ruixa, que ara quatre pams de floc, entre compra i tafaneria, el van tenir entretingut a darrera el taulell, menter la pobra muller, allí damunt, a l’entresol, complia la missió materna de donar fruit al senyor Ramon, amb la llevadora a l’alcova, i dues veïnes a la sala.»

Encara no sabeu quin llibre és? vinga, una pista, tot i que és ben evident… l’autor té un cognom ben ocellívol, talment com la imatge que trobareu tot seguit:

Trobareu les instruccions per a participar en aquest joc a Tens un racó dalt del món. Podreu obtenir punts per al sorteig mensual que, en aquest cas, és un lot de llibres de Cossetània Edicions, i qui encerti més fragments inicials aconseguirà, a més i sense sortejos, un dels llibres de Tibau dedicat..

10 thoughts on “Col·laboració amb el 100è Joc Literari

  1. Jacme Post author

    he estat mirant els altres textos, i mira que hi ha textos difícils, que no sé d’a on són… 😀

    el que compta és que tots xalem amb este joc especial!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.