el basar de les espècies

Kesse 45 · «El còmic a Tarragona»

Acaba de sortir del forn un nou número de la revista Kesse, dedicat al món del còmic a Tarragona, i ja podeu accedir als continguts a la pàgina de la revista. Hi trobareu un conjunt d’articles que us dibuixaran el panorama actual de l’art seqüencial a la ciutat però, sobretot, podreu tindre una panoràmica de què s’hi ha estat coent en els darrers anys, amb un bon acompanyament d’imatges de vinyetes (com havia de ser!).

El primer de tots lliga el món de la Tàrraco romana amb una figura ben de moda estos dies, Tintín. Laura Gual i Rita Gual ens expliquen sobre paper les relacions que podrien existir entre una petita peça del MNAT i el personatge creat per Hergé (teoria que ja ens van explicar en una exposició). Ramon Sarlé ens presenta una panoràmica en primera persona sobre els còmics i els comicaires de Tarragona en estos últims anys, que resulta una guia imprescindible per saber el qui, el què i el quan de tot plegat. Miguel Villalba [elchicotriste], inevitablement, ens presenta Delirópolis i en el seu article ens explica la raó de ser de la revista del còmic tarragoní nascut al 2004 i que ja és de referència internacional. I l’Emili, un especiaire reconegut, ens fa cinc cèntims de què s’ha estat fent en les anteriors Setmanes del Còmic de Tarragona. Per acabar d’arredonir el número, el Marc ens fa una ressenya sobre un còmic ben recent, 1811. El setge de Tarragona.

Estem en plena Setmana del Còmic a Tarragona. Dilluns 21 fem la presentació de la revista, a l’Antiga Audiència, amb la companyia de Nightwing80. Podeu apuntar-vos-hi al facebook, i si veniu us emportareu un exemplar de la revista sota el braç!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.