el basar de les espècies

Copia este libro, de David Bravo

L’altre dia al bloc de Miope es parlava sobre drets d’autor i la sagnia que la totpoderosa SGAE imposa a la majoria de mortals en nom d’estos drets. La solució a tots els problemes i taxes que es creen per limitar la pirateria no es senzilla. Una possible sortida és la d’estendre les Creative Common (CC), una llicència de reproduccioó d’obres sempre que sia sense ànim de lucre.

Per estar al dia de totes estes qüestions us recomano llegir el llibre de David Bravo, Copia este libro, que podeu descarregar sense cap tipus de mala consciència ja que està a l’abast de tothom de manera legal mitjançant les CC. En les seues pàgines es parla del fenòmen de la pirateria, d’internet, de la música, dels drets d’autor, de les xarxes p2p (l’emule), etc. Als dos capítols del final hi trobareu una descripció de situacions “divertides” relacionades amb este tema.

Copia este libro

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.