el basar de les espècies

Kesse · L’acolliment lingüístic a les universitats

El nostre país sempre ha estat terra d’acollida. Per això, que estudiants d’altres països i cultures arriben a les nostres ciutats no se’ns fa gens estrany. Dins del context d’una comunitat universitària que treballa per normalitzar l’ús del català, l’acollida d’estos estudiants ens obliga a intensificar els esforços per tal de no quedar entrampats dins de la creixent atzavara lingüística que es viu a les aules i als passadissos de les facultats.

En el número de la revista Kesse que us adjunto al final del missatge, s’hi repassen les iniciatives que es porten a terme des de diferents universitats del domini lingüístic català i que, dia a dia, basteixen nous ponts de diàleg en la nostra societat.

La revista Kesse és editada pel Centre d’Estudis Històrics i Socials
Guillem Oliver, de Tarragona. Aquí trobareu la pàgina de l’associació.

Lacolliment lingüístic a les universitats

 .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.