el basar de les espècies

Kesse · L’acolliment lingüístic a les universitats

El nostre país sempre ha estat terra d’acollida. Per això, que estudiants d’altres països i cultures arriben a les nostres ciutats no se’ns fa gens estrany. Dins del context d’una comunitat universitària que treballa per normalitzar l’ús del català, l’acollida d’estos estudiants ens obliga a intensificar els esforços per tal de no quedar entrampats dins de la creixent atzavara lingüística que es viu a les aules i als passadissos de les facultats.

En el número de la revista Kesse que us adjunto al final del missatge, s’hi repassen les iniciatives que es porten a terme des de diferents universitats del domini lingüístic català i que, dia a dia, basteixen nous ponts de diàleg en la nostra societat.

La revista Kesse és editada pel Centre d’Estudis Històrics i Socials
Guillem Oliver, de Tarragona. Aquí trobareu la pàgina de l’associació.

Lacolliment lingüístic a les universitats

 .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow