el basar de les espècies

Pàgines de fonts

L’altre dia parlàvem de pàgines de fonts. La que uso habitualment és dafont.com, però unes bones alternatives poden ser fontparadise.com o fontreactor.com (gràcies per esta última, Maga).

Un dels problemes habituals d’estes pàgines és que les fonts que hi podem trobar pot ser que no estiguen del tot bé. Problemes habituals solen ser que el track (l’espai) entre els caràcters no està ben ajustat, o bé que hi manquen caràcters (les vocals amb accent, per exemple).

És per això que, tot i que les pàgines–calaix de fonts ens poden traure de més d’un maldecap, o serveixen perfectament per xafardejar per la xarxa, quan trobes un dissenyador que et subministra fonts de qualitat de manera gratuïta el primer que fas és apuntar-te la seua pàgina (o memoritzar-te el seu nom!).

Una que vaig descobrir fa moltíssim temps (per allà a la prehistòria de la xarxa ja) és la pàgina de les fonts «emerald». Sí, ja ho sé, molts dels dissenys que hi trobareu segur que no són del vostre gust… però no deixen de ser uns dissenys diferents, alguns de carrinclons i d’altres de curiosos, però al cap i a la fi, d’una qualitat assegurada.

Encara que sia per xafardejar vos convido a entrar-hi, val la pena!

Emerald fonts

Per cert, que si sabeu alguna pàgina interessant, no dubteu en dir-m’ho i apunteu-la als comentaris!

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.