el basar de les espècies

José Ramon Penela · Grandes maestros de la tipografía

Si busqueu entre les fonts que teniu instal·lades en el vostre ordinador segur que hi trobareu una que es diu «Garamond». O una que es diu «Baskerville», o «Goudy», o «Caslon». Totes estes fonts tenen el nom del seu dissenyador, i en el llibre que podeu baixar-vos en este missatge els trobareu tots quatre i un bon grapat més. Possiblement no hi són tots, però de ben segur que els que hi són ens serveixen per entendre la història de la tipografia, a més a més de la del llibre i la del disseny al llarg dels temps.

https://i0.wp.com/www.solograficas.com/tipografia/Imagenes/GrandesMaestros.jpg?w=700.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.