el basar de les espècies

José Ramon Penela · Grandes maestros de la tipografía

Si busqueu entre les fonts que teniu instal·lades en el vostre ordinador segur que hi trobareu una que es diu «Garamond». O una que es diu «Baskerville», o «Goudy», o «Caslon». Totes estes fonts tenen el nom del seu dissenyador, i en el llibre que podeu baixar-vos en este missatge els trobareu tots quatre i un bon grapat més. Possiblement no hi són tots, però de ben segur que els que hi són ens serveixen per entendre la història de la tipografia, a més a més de la del llibre i la del disseny al llarg dels temps.

https://i0.wp.com/www.solograficas.com/tipografia/Imagenes/GrandesMaestros.jpg?w=700.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow