el basar de les espècies

La Protectora d’Animals de Tarragona

Avui, benvolguts lectors, toca un missatge solidari. Segurament l’Steve Irwin no hauria dubtat en la necessitat d’escriure’l, i per això l’escriuré en homenatge a ell.

Avui, al Basar, us convido a entrar a una nova parada d’Espècia; es tracta de la pàgina de la Protectora d’Animals de Tarragona. Està en funcionament des d’este estiu, però es pot dir que ara ja està plenament operativa per a que tothom hi puga entrar i visitar-la.

A més a més de les dades, la seua història i informació diversa de la Protectora d’Animals de Tarragona hi trobareu una part dels gossos que es poden adoptar, informació sobre animals, adreces d’interès i, fins i tot, un fòrum a on tothom pot entrar a dir la seva i participar, des de posar una foto del l’animal que ha adoptat o a preguntar qualsevol dubte relacionat amb el món dels animals.

Esperem que, a poc a poc, tal i com diuen a la seva pàgina, «la gent prengui consciència de què significa tenir un animal de companyia, i les obligacions que això comporta». Segurament el món seria una mica millor si fos així.

Des del Basar us animem a posar el vostre granet d’arena i fer rodar l’adreça per internet. Potser així, amb una mica de sort i gràcies a nosaltres, algun d’estos animals trobarà una nova casa!

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow