el basar de les espècies

La Protectora d’Animals de Tarragona

Avui, benvolguts lectors, toca un missatge solidari. Segurament l’Steve Irwin no hauria dubtat en la necessitat d’escriure’l, i per això l’escriuré en homenatge a ell.

Avui, al Basar, us convido a entrar a una nova parada d’Espècia; es tracta de la pàgina de la Protectora d’Animals de Tarragona. Està en funcionament des d’este estiu, però es pot dir que ara ja està plenament operativa per a que tothom hi puga entrar i visitar-la.

A més a més de les dades, la seua història i informació diversa de la Protectora d’Animals de Tarragona hi trobareu una part dels gossos que es poden adoptar, informació sobre animals, adreces d’interès i, fins i tot, un fòrum a on tothom pot entrar a dir la seva i participar, des de posar una foto del l’animal que ha adoptat o a preguntar qualsevol dubte relacionat amb el món dels animals.

Esperem que, a poc a poc, tal i com diuen a la seva pàgina, «la gent prengui consciència de què significa tenir un animal de companyia, i les obligacions que això comporta». Segurament el món seria una mica millor si fos així.

Des del Basar us animem a posar el vostre granet d’arena i fer rodar l’adreça per internet. Potser així, amb una mica de sort i gràcies a nosaltres, algun d’estos animals trobarà una nova casa!

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.