el basar de les espècies

Blocs a la ràdio

Si avui a les 13.30 connecteu Ràdio Ebre (Cadena Ser) al 101.9 FM a les Terres de l’Ebre podreu escoltar una tertúlia en què hem participat diferents blocaires ebrencs: el Gustau, de La Marfanta; la Núria, de La comendianta tortosina; el Manel Zaera i jo mateix.

A mi no em deixa de resultar curiós que contacten amb un per a que explique què fa amb seu bloc i com creu que és «este món nostre» dels blocs. En qualsevol cas, crec que iniciatives com estes són molt positives perquè apropen el món de les noves tecnologies a persones que les desconeixen i que, potser així, s’interessaran per elles i les poden utilitzar molt fàcilment. Esperem que ben aviat puguem postejar el comentari «Benvingut a la blocosfera ebrenca» a més d’un nou lloc!

.

One thought on “Blocs a la ràdio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow