el basar de les espècies

Blocs a la ràdio

Si avui a les 13.30 connecteu Ràdio Ebre (Cadena Ser) al 101.9 FM a les Terres de l’Ebre podreu escoltar una tertúlia en què hem participat diferents blocaires ebrencs: el Gustau, de La Marfanta; la Núria, de La comendianta tortosina; el Manel Zaera i jo mateix.

A mi no em deixa de resultar curiós que contacten amb un per a que explique què fa amb seu bloc i com creu que és «este món nostre» dels blocs. En qualsevol cas, crec que iniciatives com estes són molt positives perquè apropen el món de les noves tecnologies a persones que les desconeixen i que, potser així, s’interessaran per elles i les poden utilitzar molt fàcilment. Esperem que ben aviat puguem postejar el comentari «Benvingut a la blocosfera ebrenca» a més d’un nou lloc!

.

One thought on “Blocs a la ràdio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.