el basar de les espècies

Ebrebloc, segon número del butlletí

ebrebloc

Ja ha sortit el segon número de l’Ebrebloc, butlletí electrònic de blocaires ebrencs. I este és un número especial, ja que ens explica les activitats i els actes que es duran a terme durant la jornada.
D’entre totes, per mi, cal destacar la taula redona, en què participaran els blocaires Saül Gordillo, Javier Leiva, Josep Emili Fonollosa, Meritxell Roigé, Manel Zaera i Daniel Closa.
A més a més ja ens diuen que tenen el cartell definitiu de l’Ebrebloc, i hi ha una selecció de missatges de blocaires ebrencs.
I si amb tot això no en teniu prou, sempre podeu entrar al web de la ràdio AntenaCaro i sintonitzar, en la secció de Ràdio a la carta, el programa La Tertúlia, a on es parla del fenòmen dels blocs a les Terres de l’Ebre. Hi participaren el Gustau, de la Marfanta, l’Emigdi, la Meritxell, i un friki que potser vos sonarà d’alguna cosa.
gusau, emigdi i meritxell

.

2 thoughts on “Ebrebloc, segon número del butlletí

  1. Jacme

    ja ho sé ja… és que va l’Artur Tallada i me diu: com a què vols sortir? en aquell moment el ventall d’opcions que va passar pel meu cap en una fracció de segons va ser infinita (i si li dic que són un Superguerrer? o un yupi de la borsa? o que vinc de Raticulñín? o…). Al final vaig haurem de decidir per alguna cosa, i vaig posar editor (perquè si dic que sóc filòleg només els frikis ho entendrien).
    El que t’asseguro és que no seré el proper Climent: ja m’agradaria a mi rebre les subvencions que rep este paio!!!! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.