el basar de les espècies

CK: mod gràfic andalusí

Una de les meues aficcions són els jocs d’estratègia, i entre estos hi ha el Crusaders Kings. Es tracta d’un joc en què has de gestionar una nissaga de nobles al llarg del temps, amb tots els ingredients de l’època: creuades a Jerusalem, epidèmies com la peste, concertar matrimonis per aconseguir algun títol nobiliari, revoltes contra el teu senyor…

Tot i que habitualment es juga amb les faccions cristianes, existeix una modificació del joc (MOD) per fer-ho amb els pagans i musulmans. Per este cas he creat una modificació dels gràfics de la interfície ambientats en la cultura andalusí, extrets de la Biblioteca Nacional Francesa i del web Legado Andalusí. Si hi esteu interessats, vos els podeu descarregar des d’este enllaç.

Podeu veure’n una presentació aquí.

.

2 thoughts on “CK: mod gràfic andalusí

  1. vullunfestuc

    Jo també sóc un fan dels jocs d’estratègia, però des que em vaig instal·lar l’ubuntu que no entro al windows i per tant no hi jugo. De tota manera, m’apunto aquest joc del Crusaders King a veure què tal és!

  2. Jacme

    Si vols veure com és, te recomano que li dones una ullada a algun dels AAR que s’han fet sobre el joc. El guanyador a millor AAR d’enguany ha estat Lo Llibre dels Feyts, ambientat amb la dinastia catalana, i també és molt interessant Det Stora Svenska Rivet, jugat a terres sueques.
    La veritat és que els jocs són el gran capítol pendent del SO linux si es vol que popularitzar de manera definitiva. Ja n’hi ha alguns, però la gran majoria corren sobre windows, i això es nota en l’oferta…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.