el basar de les espècies

Progresso adequadament?

L’Astre va vindre a Tarragona. A la Sala Scumm els d’Anima’t van programar un concert del Quimi Portet i no ens ho podíem perdre, presentava Matem els dimarts i els divendres (una amiga filòloga diria que hi sobren els «els»). La interpretació en directe molt millor que la que surt de qualsevol tros de plàstic redó. Les Seues Paraules eren apreheses per Intel·lectuals i Neòfits (entre estos últims m’hi trobo jo, suposo). I La torre del rellotge va sonar en la seua majestuosa magnificència (de fet, encara redola per la meua ment).

.

6 thoughts on “Progresso adequadament?

 1. admiradora de l'astre

  La torre del rellotge té tots els números per convertir-se en un hit, però si m’acut un altre títol (ja vaig dir-te’l el dia del concert) que també té possibilitats.

  Em disculpo públicament per haver-te fet arribar tard.

 2. Ozzman

  Jacme, com que veig que t’estas enganxant a la música i a la poesia (surrealista) de l’Astre, et faig saber que el dia 12 maig farà un bolo a Valls. Ara que disposaras de mitjà autònom de locomoció no tens excusa per faltar-hi. Aquesta recomanació es fa extensible a la resta de lectors d’aquest bloc.

  Per cert, l’Astre treurà un llibre St. Jordi. Les males llengües diuen que serà apte només per a intel·lectuals sexys amb dues o més carreres. Per la resta de mortals ens pot resultar més complicat que llegir l’Ulisses.

  Salut!!

 3. Ozzman

  Per cert, Jacme, continuo veient el blog desquadrat. Navego amb programari del Bill Gates. Em vaig trobar un cas semblant que vaig solucionar modificant un paràmetre del fitxer CSS, si vols un dia ho podem mirar.

  Salut!!

 4. Jacme

  Hola Ozzman!

  Pel que fa als “desquadraments” un dia d’estos m’he de posar a arreglar-ho… de fet, he de fer diferents canvis al bloc (afegir el logo del wikitravel i dels blocaires ebrencs)i a profitaré per arreglar-ho o canviar directament de plantilla… però ja se sap que Sant Jordi no em deixa gaire marge per treballar al bloc! 😀

  12 de maig Valls. Evidentment que ho tenia apuntat!!! a la web de l’Astre hi surt, i quan ho vaig vore és lo primer que vaig fer!!! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.