el basar de les espècies

We Are Scientists · Hoppipolla

En els comentaris de l’article de l’altre dia sobre Sigur Ros parlava que havia escoltat una versió d’una cançó seua i que, segons com es mirés, la millorava. Són els We Are Scientists, i la trobareu al disc Crap Attack. Crec que fer una versió d’una cançó és un dels millors tipus d’homenatges que es pot fer a un grup musical, i a més a més m’encanta perquè amb este tipus d’accions tornem a recuperar la vella tradició humana del «copiar i pegar» (que us penseu que eren la majoria de tractats medievals? i ho feien sense amagar-se’n, a tall d’homentatge i reconeixement!).

• Versió original Hoppipolla de Sigur Ros

• Versió Hoppipolla de We Are a Sientists

Esta pàgina representa a Isidor de Sevilla, un dels autor medievals més homenatjats, sobretot les seues Etimologies. Si voleu, podeu llegir-les en llatí aquí..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.