el basar de les espècies

We Are Scientists · Hoppipolla

En els comentaris de l’article de l’altre dia sobre Sigur Ros parlava que havia escoltat una versió d’una cançó seua i que, segons com es mirés, la millorava. Són els We Are Scientists, i la trobareu al disc Crap Attack. Crec que fer una versió d’una cançó és un dels millors tipus d’homenatges que es pot fer a un grup musical, i a més a més m’encanta perquè amb este tipus d’accions tornem a recuperar la vella tradició humana del «copiar i pegar» (que us penseu que eren la majoria de tractats medievals? i ho feien sense amagar-se’n, a tall d’homentatge i reconeixement!).

• Versió original Hoppipolla de Sigur Ros

• Versió Hoppipolla de We Are a Sientists

Esta pàgina representa a Isidor de Sevilla, un dels autor medievals més homenatjats, sobretot les seues Etimologies. Si voleu, podeu llegir-les en llatí aquí..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow