el basar de les espècies

Premi de Narrativa de la Vila de l’Ametlla de Mar 2007

Pos sí, al bloc de Cossetània ja surten les Bases del Premi, amb 3.000 euros per al guanyador i obra publicada. Si voleu aprofitar-vos-en, endavant! tot vostre!

Personalment ho trobo una barrabasada. Com si no n’haguessen de premis literaris en català! Crec que un poble com la Cala pel que s’hauria de preocupar és per augmentar els índexs de lectura, per fomentar la creativitat literària fent cursos i altres activitats similars per a la gent del poble. Però claaaaaro! queda molt bé tindre un Premi, repartir calés, organitzar un soparot literari, fer-se fotos, que n’escriguen ressenyes… a qui li importa augmentar la cultura de la gent, quan seria una feina subterrània i gens lluïda? a qui li importa que fent activitats així, al final, fem planter i hi hagen escriptors caleros? quin maldecap els hi donaria jo, ara….

No re, tu, una volta cada dos anys fomentem la literatura i publiquem un llibre. I la resta del temps, la gent, que s’espavile (això sí, a l’estiu, ens gastarem los quartos a cabassades fent coses per als turistes, eh?).

 

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow