el basar de les espècies

Una nova aventura de la Nau Estel·lar Basar

Pos sí, el que munta les parades d’este Basar comença una nova aventura! Els que per casualitat m’heu trobat preparant la nova nau, ja ho sabeu, els que no, aprofito per dir-vos-ho ara que ja la tinc a punt per navegar.

Els de la Tardor Literària me van preguntar si m’atreviria a crear i actualitzar el seu bloc… i jo, inconscient de mi, vaig dir que sí! així que pot ser que durant uns dies (sobretot al novembre) no em trobeu tant per aquí…

En esta nova aventura m’emporto companys que tenen parada al Basar, no me n’he pogut estar de fer-ho! així, a l’apartat d’enllaços de la nova nau, hi trobareu a la jaka, en nightwind80, l’accídia, en P-CFACSBC2V, en vullunfestuc, la tinta xinesa, l’anna i el jordi, a més a més dels companys ebrencs JM Tibau, Serret blog, l’Emigdi i el David. (Si trobeu que hi falta algú, o creieu que val la pena afegir algun bloc, no dubteu ni un segon en dir-m’ho, eh?)

I per acabar, us convido a apretar el «play» d’un vídeo (que ja vau poder veure en un post de fa dies). Que comence l’aventura!

.

9 thoughts on “Una nova aventura de la Nau Estel·lar Basar

 1. Jacme

  @JM: dóna-ho per fet!

  @Carme: segur? mira que pot ser dolent per a la vostra salut mental… 😀

  @Nigtwind80: si, el paio, amb el theremin, és brutal!

  @jaka: de res! espero que els mons que visitem siguen del vostre gust i l’estada sia profitosa! 😀

 2. Daniel

  Jacme, felicitats xiquet, per aquesta nova aventura. Segur que te’n sortiràs amb absoluta solvència, i deixaràs l’Ebresfera al nivell que li pertoca! Felicitats enormes!!! I sobretot que disfrutis molt fent-ho!!

 3. Anna

  Ups, no he descobert el post fins avui, se m’havia passat!

  Bé, doncs et seguim en aquesta missió de x anys per explorar l’univers i arribar allà on no ha arribat mai ningú.

  Per cert, genial el vídeo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.