el basar de les espècies

La Mireia Galindo escriurà un llibre!!!

Pos sí! Ja és públic! De fet, el dia de la presentació de Blocs de ciència el Jordi, en un moment que tenia la guàrdia baixada, ja ens ho va comentar a mi i al Dani (tot demanant-nos el silenci i prudència necessaris abans del desvetllament). Ara ja està desvetllada la intriga, nightwind80!

Així, avui, la Mireia ha escrit un post donant la bona nova i responent algunes preguntes que els lectors blocaires li han fet arribar per correu. I unes hores més tard, el Jordi ens ho confirma al seu bloc. Podrem esperar a la propera primavera a tindre’l? Vés tu, quin remei!

aix!, mireia…

.

7 thoughts on “La Mireia Galindo escriurà un llibre!!!

  1. Jacme

    @night: i tant! un perillll!!!

    @vosaltres: ooooh! moltes gràcies per entrar en este humil Basar! de veritat que ha estat un plaer la vostra visita! 😀 felicitats pel bloc, i ara pel llibre!

    @vullunfestuc: ep! que jo no sóc cossetà, que sóc ilercavó! i no, per molt que li vam donar de beure al Jordi, no vam aconseguir els preuats noms… (com diria el Gargamel: quina ràbia!) 😀

  2. Daniel

    Ahhh, les històries lúdico-festives-sexuals de la Mireia es passen al paper, a creuar fronteres i a conquerir nous espais. Espero poder veure el llibre ben aviat calentant l’ambient dels prestatges de les nostres llibreries. Ja informareu sobre la presentació… que a les Terres de l’Ebre també en farem una segur: i si pot ser, que vingue la Mireia, no?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.