el basar de les espècies

Gerard Vergés · «L’ombra rogenca de la lloba»

Avui m’he atrevit amb un fragment més llarg. És la primera part del llibre L’ombra rogenca de la lloba, del Gerard Vergés, un llibre que m’estimo molt. El resultat no m’acaba de fer el pes ja que la cançó té un ritme que es marca massa (he intentat esborrar-lo i no hi ha hagut manera). Ara, hi he afegit uns efectes de mar a l’inici i al final, i me sembla que queden prou bé. La qüestió és anar experimentant, no?

La música és de Silence.

.

8 thoughts on “Gerard Vergés · «L’ombra rogenca de la lloba»

  1. Jacme

    gràcies javi!

    tinc una llista de pàgines, i ara m’estava dedicant a la de jamendo… després seguiré amb la teua! 😀

    PD: he vist que només pots escoltar-la. Si la vols baixar l’hhas de pagar (i per editar-la després necessito fer-ho…) 🙁

  2. Pingback: La música de les esferes (3) « la música de les esferes

  3. Pingback: Invitació a la presentació de «Jo sóc aquell que em dic Gerard» – editorial petròpolis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.