el basar de les espècies

El Basar, «bloguejant» per la Plana Ràdio

Ja fa dies que el Josep es va posar en contacte amb mi… i ja fa dies que em va sotmetre a un interrogatori de tercer grau a la freqüència de la Plana Ràdio! De fet, no va fer res més del que ja fa dies que fa, descobrint nous blocs als planencs, i posant a disposició de tota la blocosfera estes perles (que, d’una altra manera, seria impossible d’aconseguir!).

Avui podeu escoltar l’entrevista que em va fer en un altre dels episodis de «Bloguejan». Si hi xafardejeu, hi trobareu blocs que segur que vos sonaran (com el del Dani, el del Manel, el del Javier Leiva, el del Rodamon, el de l’oriol…). Tot un honor compartir ones amb ells! Gràcies Josep!

[…] Al Jaume no el coneixia … i si que el coneixia (personalment vull dir). Ell m’ ho va aclarir i això demostra que es molt menys despistat que jo (que o sóc molt).Resulta que havíem coincidit  algún any a les festes majors del meu poble compartint amics comuns.
Un altre dia ens vam trobar a la presentació a les Terres de l’ Ebre del llibre d’ un altre , per a mi , gran bloguer : El Centpeus. Al final , unes setmanes després, algú em recomanava el seu blog i que parles amb ell perquè era un basar de coneixences, El Basar de les Espècies.
No em va enganyar. La conversa fluida i amable amb Jaume em va portar  a descobrir departaments de la URV,  racons de la fira de Frankfurt, un mon de fantasia literària o el tercer responsable d’ aquesta increïble Ebresfera, entre altres.
Jo crec , però , que lo millor és que escolteu l’ entrevista…i Jaume ,com a tots gràcies , però a tu en especial per l’assessorament tècnic per a que aquesta modesta pàgina que publiquem pugues ser vista per tots els que i entraven des de la referida Ebresfera. >Entrevista<  [Del bloc de la Plana Ràdio]

.

5 thoughts on “El Basar, «bloguejant» per la Plana Ràdio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.