el basar de les espècies

Emigdi Subirats · «Blocaddicte»

Fa uns dies que el nostre company blocosfèric, l’Emigdi, ha donat per acabada la seua secció «Blocaddicte». Al llarg de 50 articles ha anat desgranant i descobrint-nos blocs i blocaires d’arreu dels Països Catalans, sempre sota la seua mirada campredonenca (al Basar també li ha tocat lo rebre, podeu llegir-ho aquí). Aprofito per donar les gràcies a l’Emigdi per la benignitat del seu post cap al destraler que sóc jo, i vull animar-vos a vosaltres, benvolguts lectors, a llegir els altres 49 si no ho heu fet ja (de segur que hi trobareu sorpreses agradables!).

Alhora, entre les setanta mil activitats que organitza l’Emigdi, n’hi ha una que m’interessa remarcar: la creació del Top Ten Ebrenc! Només cal enviar-li un correu amb unes senzilles instruccions (assigneu punts, de l’1 al 5, a cinc blocs ebrencs) i haureu complit amb la vostra feina.

Ara, hi ha una cosa curiosa en tot això… hi ha alguns frikis que m’han votat i tot! als que ho hagen fet, a mode de perenne i sincer agraïment, que m’envien un correu dient qui són, que els enviaré un pernil per Nadal (cibernètic, és clar!).

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.