el basar de les espècies

Presentació de «Blocs de ciència», a Barcelona

Ja fa dies que vam parlar de la presentació de Blocs de ciència a Roquetes (mireu este post de la Carme per a més informació).

I avui convido als lectors nòrdics d’este bloc a la presentació que es farà a Barcelona! El proper dilluns dia 12 a les 19 h, Blocs de ciència es presentarà a la Residència d’Investigadors del CSIC (carrer de l’Hospital, núm. 64), i la cerimònia anirà a càrrec del Dr. Àngel Messeguer, president de la Societat Catalana de Química. I després vindrà, és clar, la cerveseta!
.

7 thoughts on “Presentació de «Blocs de ciència», a Barcelona

  1. Jacme

    he, he, he…

    lo que no sé és si hi hauria prou quòrum de públic!

    fer una presentació i que vinga gent no és gens fàcil. pensa que a roquetes tampoc va vindre molta gent (tot i que al Dani el considerem mig ebrenc!). Suposo que tot dependrà de com vaja a BCN, si allí va bé potser ens animem (evidentment, si acabem a Girona, lo primer en enterar-se seràs tu!) 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.