el basar de les espècies

Presentació de «Blocs de ciència», a Barcelona

Ja fa dies que vam parlar de la presentació de Blocs de ciència a Roquetes (mireu este post de la Carme per a més informació).

I avui convido als lectors nòrdics d’este bloc a la presentació que es farà a Barcelona! El proper dilluns dia 12 a les 19 h, Blocs de ciència es presentarà a la Residència d’Investigadors del CSIC (carrer de l’Hospital, núm. 64), i la cerimònia anirà a càrrec del Dr. Àngel Messeguer, president de la Societat Catalana de Química. I després vindrà, és clar, la cerveseta!
.

7 thoughts on “Presentació de «Blocs de ciència», a Barcelona

  1. Jacme

    he, he, he…

    lo que no sé és si hi hauria prou quòrum de públic!

    fer una presentació i que vinga gent no és gens fàcil. pensa que a roquetes tampoc va vindre molta gent (tot i que al Dani el considerem mig ebrenc!). Suposo que tot dependrà de com vaja a BCN, si allí va bé potser ens animem (evidentment, si acabem a Girona, lo primer en enterar-se seràs tu!) 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow