el basar de les espècies

Trobada de blocaires a Tarragona

Després de molt de parlar finalment tiraré la primera pedra. Vos animeu a fer una trobada de blocaires a Tarragona? Jo no em trencaria lo cap, i faria un clàssic beers&blocs.

«Només» cal que quedem amb data i lloc. Apuntaré un parell de propostes, i discutim sobre la marxa. D’entrada jo em quedaria amb un divendres per la tarda, per allà a les 18 o 19, amb possibilitat d’allargar-ho a un sopar si la cosa qualla.

a) Divendres 30 de novembre

b) Divendres 14 de desembre

El lloc, evidentment, ha de ser un bar! En algun de la plaça de la Font? en un altre lloc?

Vinga, a parlar-ne! Jaka, trapeziste i night, ja no teniu excusa!

PD: Nova proposta de data. Dia 7 a les 7 al Cafè de la Font. Com us va? .

13 thoughts on “Trobada de blocaires a Tarragona

 1. Nightwing80

  Pedregada va! ;D
  Així m’agrada, Jacme, que ens animis. Jo m’hi apunto! De les dues dates que proposes, potser millor la primera (per evitar que la cosa es refredi). Crec que la plaça de la Font és un bon lloc. Au, qui és el següent en apuntar-s’hi? 😉

 2. jaka

  A veure, el dia 30 em va “bastant” be, ara si al trapezista no … i el divendres dia 7? Es que jo el dia 14 crec que tindré una cita MOLT IMPORTANT a la “Vaqueria”… no malpenseu es tracta de la presentació d’un llibre d’una persona moooooolt estimada sang de la meva sang. Capisqui ?

  =;)

 3. yourwinterwish

  He vingut a petar aquí de casualitat, no em dmaneu pas com, perquè ni ho se. És el que té la xarxa.
  Vaja, llàstima que aquest any me n’hagi anat una mica lluny i no em trobi per Tarragona fins nadal, sinó també m’hi apuntaria.

  Salut!

 4. Nightwing80

  Quines agendes més apretades! ;D
  Descartem el dia 30 si al trapezista no li va bé. No problem. Suposo que el dia 7 sí que podré.

  Ostres, Jaka, la cita del 14 és el que m’imagino? Alguna cosa “poètica”? 😉

 5. Jacme

  uau! veig que la cosa s’anima! 😀

  el dia 7 en un principi no l’havia proposat pel pont, però bé, passarem a fer la següent pregunta: el dia 7 a les 7, al cafè de la font, qui s’apunta?

  @jaka: dia 14, reservat a l’agenda! ja ens avisaràs per fer-ne difusió, eh?

  @yourwinterwish: benvingut al Basar! llàstima que no estigues per aquí… potser a la propera sí, no?

  @jordi: quan ho tinguem lligat t’aviso, no patixes!

 6. jaka

  Ei !!!
  M’apunto el dia 7 a les 7 al cafè de la font. Si hi ha algun canvi també segur que puc, (tret del dia 14 que de moment es la data que em vam dir que seria la presentació, ja us ho confirmaré) de fet a partir del dia 30 jo ja tindré sempre ponts, rius, balcons i finestres al menys al que es refereix a horaris estrictes… quasi no m’ho puc creure. Uf !!!
  Si, Nigh es el que et penses va de “poètiques”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.