el basar de les espècies

Calendari 2008

Com ja es tradició al Basar (2006, 2007), ara que s’acosta el nou any us oferim el  calendari 2008 de sobretaula. Només cal que el plegueu per la meitat, i per les vores, i talleu un trosset el peu per tal d’ajuntar les dos bandes.

L’1 i el 2 de febrer  ja estan marcadets, per a que no vos oblideu de l’Ebrebloc!

.

7 thoughts on “Calendari 2008

  1. Jacme

    gràcies a tots!

    jesús, ho he post comprimit perquè quan ho posava directament no sé per quina raó no s’obria, així que “a grandes males grandes remedios”. Tu saps a què deu ser degut això? jo no m’ho explico, sobretot quan altres pdf penjats al mateix servidor sí que se m’obren directament… (suposo que deuen ser coses de la informàtica…) 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.