el basar de les espècies

Els llibres del Basar en línia

Gràcies a l’Anna, l’altre dia me n’enterava d’un servei de llibres electrònics gratuït. Es tracta d’issu, una pàgina a on puges els teus llibres en format pdf i et permet visualitzar-los còmodament en pantalla com si fossen llibres en paper (només permet la visualització, no la descàrrega del pdf). He anat actualitzant els posts del bloc a on sortien llibres en pdf fets per mi, i ara, a més a més de poder-vos-els descarregar, els podeu llegir des del vostre pc directament de la xarxa.

De la guerra · Von Klausewitz

L’art de la guerra · Sun Tzu

Maquiavel · El príncep

Guies de l’Europa Universalis

Gustau Moreno · La meua maçana són les vostres pomes

Els podcasts d’asteroides al Camprebloc

i un conte de l’Anna, El llibre va sortir volant

Us poso un dels llibres aquí per a que vegeu l’invent com queda.

.

6 thoughts on “Els llibres del Basar en línia

  1. Jacme

    @eduard: de re!

    @jordi: tranquil… els tres d’autors “coneguts” són còpies trobades per la xarxa de lliure distribució. Dels altres tinc el permís dels autors. I si hi ha algun dubte, com que no hi ha ànim de lucre, ben poca cosa poden fer… 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow