el basar de les espècies

Els llibres del Basar en línia

Gràcies a l’Anna, l’altre dia me n’enterava d’un servei de llibres electrònics gratuït. Es tracta d’issu, una pàgina a on puges els teus llibres en format pdf i et permet visualitzar-los còmodament en pantalla com si fossen llibres en paper (només permet la visualització, no la descàrrega del pdf). He anat actualitzant els posts del bloc a on sortien llibres en pdf fets per mi, i ara, a més a més de poder-vos-els descarregar, els podeu llegir des del vostre pc directament de la xarxa.

De la guerra · Von Klausewitz

L’art de la guerra · Sun Tzu

Maquiavel · El príncep

Guies de l’Europa Universalis

Gustau Moreno · La meua maçana són les vostres pomes

Els podcasts d’asteroides al Camprebloc

i un conte de l’Anna, El llibre va sortir volant

Us poso un dels llibres aquí per a que vegeu l’invent com queda.

.

6 thoughts on “Els llibres del Basar en línia

  1. Jacme

    @eduard: de re!

    @jordi: tranquil… els tres d’autors “coneguts” són còpies trobades per la xarxa de lliure distribució. Dels altres tinc el permís dels autors. I si hi ha algun dubte, com que no hi ha ànim de lucre, ben poca cosa poden fer… 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.