el basar de les espècies

Mazinger Z i jo

De menudet m’agradava Mazinger Z. Tenia un juguet en què els punys sortien volant (¡Puños fueraaa!). I este cap de setmana vaig coincidir amb ell i amb una trobada de moteros heavys. Que no vos ho creieu? Mireu la foto…

.

19 thoughts on “Mazinger Z i jo

 1. Gustau Moreno

  Què guapo!!!
  Jo encara estic flipant del primer dia que el vaig veure. Això està pels voltants de Tarragona, no? Però no recordo exactament el lloc, ja que crec que aquell dia passàvem per casualitat. És impressionant. Jacme, com s’hi arriba?

 2. Jacme

  es troba en una urbanització que es diu Mas del Plata, entre el Pont d’Armentera i el Pla de Santa Maria, a l’Alt Camp (el google maps no l’acaba de situar correctament)

 3. Jacme

  @jaka: alguna cosa haurem de fer pel DIA-F, no? ja en parlarem quan s’acoste, si no ho veus clar… i hi tant que t’avisaré!!!! 😀

  @night: dóna-les per demanades, les birres! 😛

 4. xm2

  UOOOOOOO!
  M’has teletransportat, primer a la meva tendre infantesa i després a una nit de borratxera adolescent, amb 4 paios apilotonats en un 205 tronat i donant voltes al voltant d’aquest mazinger a les tantes de la nit amb la cinta original de la cançó a tota castanya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.