el basar de les espècies

Iron Maiden vs Niño Predicador

Fa uns dies que a la Sala Zero de Tarragona, els dijous per la nit, munten un espectacle anomenat «Freak Karaoke Show» (night, ens hi hem d’escapar, eh?). L’esdeveniment té un bloc, i a banda de les llistes de les cançons que podeu cantar, entre altres coses, hi podeu trobar un Manifest (com a bons frikis!).

I en este bloc és on he trobat un vídeo es-pec-ta-cu-lar. Es tracta d’un vídeo curradíssim en què Nezareth (un nen peruà predicador) en lloc de fer el sermó de sempre karaokeja la cançó The number of the beast d’Iron Maiden. Boníssim!!!!

.

2 thoughts on “Iron Maiden vs Niño Predicador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.