el basar de les espècies

Iron Maiden vs Niño Predicador

Fa uns dies que a la Sala Zero de Tarragona, els dijous per la nit, munten un espectacle anomenat «Freak Karaoke Show» (night, ens hi hem d’escapar, eh?). L’esdeveniment té un bloc, i a banda de les llistes de les cançons que podeu cantar, entre altres coses, hi podeu trobar un Manifest (com a bons frikis!).

I en este bloc és on he trobat un vídeo es-pec-ta-cu-lar. Es tracta d’un vídeo curradíssim en què Nezareth (un nen peruà predicador) en lloc de fer el sermó de sempre karaokeja la cançó The number of the beast d’Iron Maiden. Boníssim!!!!

.

2 thoughts on “Iron Maiden vs Niño Predicador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow