el basar de les espècies

Meme amb premi?

L’amic de Friccions em fricciona per fer un meme. Este, però, és un meme senzillet a matar: nomes cal apuntar un enllaç i distribuir el meme a cinc persones més. I, al damunt, pot ser que et caigue del cel una Nintendo DS!

El meme s’ha iniciat  des d’este post d’Helektron, i ho trobo una molt bona manera de fer un meme (amb premi!), tot i que al final tot serà per promocionar la web… Per fi té algo de sentit tot això, no trobeu? (digue’m materialiste, val…) 😀

Passo lo meme a les meues víctimes habituals: l’anna, el night, el dani, la carme i el gustau (una llàstima no poder-ho repartir a més gent!)

.

7 thoughts on “Meme amb premi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.