el basar de les espècies

Estrella al passeig de la Fama

En night m’envia una estrella, que li ha enviat abans el fonamental, i que no és de les que mirem al cel. Esta es troba al nostre planeta, tot i portar nom galàctic, i ens l’otorga pel darrer capítol de la cuina de jesús (que també podeu veure a cal jauss):

La veritat és que, d’entrada, no se m’acudien blocaires a qui endosar estrelletes, però m’ho he estat pensant i aquí va la llista als meus blocs cinematogràfics: al Gustau d’Ebremedia, al Jesús per la Cuina, a xm2 per l’Intermitent i a l’oriol per meiquinof. La vostra estrelleta, si la voleu, està aquí.

I per acabar, un curtmetratge promocional del Dia de l’Orgull Friki!

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow