el basar de les espècies

Estrella al passeig de la Fama

En night m’envia una estrella, que li ha enviat abans el fonamental, i que no és de les que mirem al cel. Esta es troba al nostre planeta, tot i portar nom galàctic, i ens l’otorga pel darrer capítol de la cuina de jesús (que també podeu veure a cal jauss):

La veritat és que, d’entrada, no se m’acudien blocaires a qui endosar estrelletes, però m’ho he estat pensant i aquí va la llista als meus blocs cinematogràfics: al Gustau d’Ebremedia, al Jesús per la Cuina, a xm2 per l’Intermitent i a l’oriol per meiquinof. La vostra estrelleta, si la voleu, està aquí.

I per acabar, un curtmetratge promocional del Dia de l’Orgull Friki!

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.