el basar de les espècies

BUC. Universitat. Cultura. Llibres

Esta setmana acaba de sortir al carrer el primer número de la revista BUC, editada per la Xarxa Vives d’Universitats (la única institució real d’abast de tots els Països Catalans). Esta revista gratuïta la podreu trobar, entre altres llocs, a les bibloteques de la Universitat Rovira i Virgili i en diferents llibreries del nostre territori (a Tarragona, Reus, Tortosa, Vallderoures i Móra d’Ebre).

BUC és una revista que aplega les diferents novetats editorials de les universitats i que, a més a més, ofereix una sèrie d’articles i i lectures de llibres que són de l’interés del públic en general (no només el de l’àmbit universitari). Esta revista és l’hereva del butlletí Neu (podeu veure el número anterior aquí , especial per a Frankfurt), i vol complir una de les principals funcions de la universitat: apropar els seus coneixements a la societat.

En este número hi podreu trobar una entrevista a Lluís Quintana-Murci (un ex-estudiant d’universitats catalanes afincat a París i pioner en investigació genètica), un interessant article sobre la Xina i una ressenya del documental La sombra del iceberg, que tracta de Robert Capa. Espero que sia del vostre interès!

.

2 thoughts on “BUC. Universitat. Cultura. Llibres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.