el basar de les espècies

Contracorrent

Avui, per casualitats de la vida, m’he trobat amb un amic de fa molts anys. Sí, d’aquells de l’aventura de l’Indiana Kaume. Ni m’imaginava que em trobaria en aquell moment, tot passejant pel moll de Tarragona, a l’ampollero Mario (digueu-li, si voleu, Màrius Pons). Anava a la inauguració de l’exposició de Joan Panisello al Tinglado, i hi hem fet cap plegats.

Ja fa dies li vaig seguir la pista gràcies a la Marfanta, que ens informava del seu documental, Contracorrent, guardonat en diferents festivals de cinema. Avui no hem tingut gaire temps per fer petar la xarrada, però m’ha fet molta il·lusió retrobar-lo, i intercanviar-nos correus per no perdre’ns la pista!

Malgrat tot hem tingut temps per posar-nos una miqueta al dia de les nostres vides, i no me n’he pogut estar de preguntar-li en quin projecte està embarcat… fa moooolt bona pinta, i té previst presentar-ho este any (no m’atrevixo a dir res més, no sia cosa que pose la pota). Bé, ja li preguntaré si es pot dir en què treballa…

Mentrestant no arriba la resposta, vos dixo amb lo tràiler del documental, per a que vegeu com de bé treballa este xiquet! si al final farà cap a jolibut i tot!!!!

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.