el basar de les espècies

la tira del Basar

Coses d’interné, ara el basar fins i tot té una tira!!! (no m’atrevixo a dir-li còmica).

L’invent és una pàgina que et permet generar fàcilment una tira de tres vinyetes. Conté uns elements predefinits, i no s’hi poden fer moltes virgueries, però és fàcil d’utilitzar, ràpid i et genera un bloc amb el seu fil de subscripció corresponent.

Com que avui no estava gaire inspirat, m’he servit d’un comentari de l’accídia a un dels posts al Basar. Espero que no li sente malament, no sia cosa que m’envie algun blogopatumaire infernal a buscar-me…


.

3 thoughts on “la tira del Basar

  1. Pingback: Còmic [bauen] | bauen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.