el basar de les espècies

la tira del Basar

Coses d’interné, ara el basar fins i tot té una tira!!! (no m’atrevixo a dir-li còmica).

L’invent és una pàgina que et permet generar fàcilment una tira de tres vinyetes. Conté uns elements predefinits, i no s’hi poden fer moltes virgueries, però és fàcil d’utilitzar, ràpid i et genera un bloc amb el seu fil de subscripció corresponent.

Com que avui no estava gaire inspirat, m’he servit d’un comentari de l’accídia a un dels posts al Basar. Espero que no li sente malament, no sia cosa que m’envie algun blogopatumaire infernal a buscar-me…


.

3 thoughts on “la tira del Basar

  1. Pingback: Còmic [bauen] | bauen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow