el basar de les espècies

Cobla Contemporània

L’Anna, de lectura i decoració, ens ha pegat el crit i ens ha dit que ha escoltat una sardana friki per la ràdio: «La bicicleta juràssica de Mòrdor». I sí, no me n’he pogut estar de buscar els frikis que ho han dut a terme…

Es tracta de la Cobla Contemporània [web i bloc], i no és l’única sardana d’este estil que tenen al seu repertori. Al seu darrer disc hi podem trobar un «Harry Potter i la rotllana filosofal» o un «Grease». I al damunt els beneficis de les vendes d’este disc faran cap a Mans Unides, així que ja tardeu en comprar-lo!

Havia estat pensant en quina sardana posar-vos, si la de la Guerra de les Galàxies, la del Superman o la de l’Indiana, però al final m’he decidit per la que es diu «7 magnífics i 4 enfonsats». Hi endevineu quines pel·lícules hi surten?

.

4 thoughts on “Cobla Contemporània

  1. Jacme

    calla, calla, que li dec unes escenes a un conegut meu per muntar un capítol d’un videobloc… 😀

    per cert, no em dius re de la barretina que li he posat a Yul Brinne? 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.