el basar de les espècies

Cobla Contemporània

L’Anna, de lectura i decoració, ens ha pegat el crit i ens ha dit que ha escoltat una sardana friki per la ràdio: «La bicicleta juràssica de Mòrdor». I sí, no me n’he pogut estar de buscar els frikis que ho han dut a terme…

Es tracta de la Cobla Contemporània [web i bloc], i no és l’única sardana d’este estil que tenen al seu repertori. Al seu darrer disc hi podem trobar un «Harry Potter i la rotllana filosofal» o un «Grease». I al damunt els beneficis de les vendes d’este disc faran cap a Mans Unides, així que ja tardeu en comprar-lo!

Havia estat pensant en quina sardana posar-vos, si la de la Guerra de les Galàxies, la del Superman o la de l’Indiana, però al final m’he decidit per la que es diu «7 magnífics i 4 enfonsats». Hi endevineu quines pel·lícules hi surten?

.

4 thoughts on “Cobla Contemporània

  1. Jacme

    calla, calla, que li dec unes escenes a un conegut meu per muntar un capítol d’un videobloc… 😀

    per cert, no em dius re de la barretina que li he posat a Yul Brinne? 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow