el basar de les espècies

La ciència, a la teva biblioteca

Amb este títol, La ciència, a la teva biblioteca, ens hem presentat els de Publicacions URV a la Setmana de la Ciència d’enguany.

I és que a l’estand de Publicacions, organitzat conjuntament amb els llibreters de Tarragona, no només s’hi poden trobar, fullejar i comprar tota classe de llibres de divulgació científica i universitaris en català, sinó que a més a més hi ha un lot de quinze llibres exposat. I un lot d’estos llibres (entre els quals es troba Blocs de ciència) el farem arribar a cadascun dels centres d’ensenyament de secundària que han visitat la Fira, de manera gratuïta.

És una acció amb la que pretenem acostar els llibres de ciència a les biblioteques dels instituts, de tal manera que els professors i els alumnes els puguen conèixer i consultar. I com que esta acció la volem continuar els propers anys, la nostra intenció és nodrir les biblioteques dels centres periòdicament amb uns llibres que, difícilment, acabarien formant part del seu fons bibliogràfic (ja se sap que els pressupostos són els que són, i les prioritats també!).

Per acabar us deixo amb les diapositives que estem passant al nostre estand, que són unes pinzellades de la història del llibre i de la seua evolució al llarg dels temps.

Història del llibre

View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: història llibre)

.

8 thoughts on “La ciència, a la teva biblioteca

  1. Jacme

    gràcies a tots! la veritat és que ens estem arriscant una mica, però crec que val la pena que una institució pública com la universitat aposte en jugades com estes, a favor dels llibres i de la ciència. A veure com va la cosa… 😀

  2. Pingback: Història del llibre | bauen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.