el basar de les espècies

El futur de l’edició independent

La propera setmana la gent d’edi.cat (cossetània, angle i bromera) ens han preparat un matí carregat de reflexions editorials, de l’economia i de les noves polítiques que ja comencen a ser realitats i quin paper acabaran tenint (si és que tenen futur) els editors independents. El dia? l’11 de març. El lloc? a la sala d’actes del Gremi d’Editors de Catalunya (carrer València, 279, Barcelona). L’activitat és gratuïta, només cal que us hi apunteu!

9.45 h. Presentació i benvinguda
10.00 h Conferència: ELS EDITORS DEL FUTUR, a càrrec de Vicent Partal, periodista i director de VILAWEB.

10.45 h Conferència: TECNOLOGIA TRIBAL I COOPERATIVISME MULTICEL·LULAR (O COM SOBREVIURE AL MERCAT), a càrrec de Julián Viñuales, editor de GLOBAL RHYTHM PRESS i cofundador de CONTEXTO.

11,30 h. Descans
12,00 h. Conferència: EL NUEVO PARADIGMA DEL LIBRO, a càrrec de Francisco Javier Jiménez, escriptor i editor, coresponsable del bloc del mateix nom, capdavanter en l’estudi de la renovació tecnològica del llibre, ens aportarà la seva visió sobre el futur de l’edició.
12,45 h. Taula rodona: EL FUTUR DELS EDITORS INDEPENDENTS amb la participació de: Rafel Català (Rafael Dalmau Editor), Josep Cots (Edicions de 1984), Jordi Fernando (Editorial Meteora) i Ernest Folch (Ara Llibres).
14,00 h. Cloenda de la jornada a càrrec del Secretari de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Eduard Voltas.
L’assistència a la jornada és gratuïta però si hi esteu interessats cal que envieu un correu electrònic a info@edi.cat confirmant la vostra assistència.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow