el basar de les espècies

El futur de l’edició independent

La propera setmana la gent d’edi.cat (cossetània, angle i bromera) ens han preparat un matí carregat de reflexions editorials, de l’economia i de les noves polítiques que ja comencen a ser realitats i quin paper acabaran tenint (si és que tenen futur) els editors independents. El dia? l’11 de març. El lloc? a la sala d’actes del Gremi d’Editors de Catalunya (carrer València, 279, Barcelona). L’activitat és gratuïta, només cal que us hi apunteu!

9.45 h. Presentació i benvinguda
10.00 h Conferència: ELS EDITORS DEL FUTUR, a càrrec de Vicent Partal, periodista i director de VILAWEB.

10.45 h Conferència: TECNOLOGIA TRIBAL I COOPERATIVISME MULTICEL·LULAR (O COM SOBREVIURE AL MERCAT), a càrrec de Julián Viñuales, editor de GLOBAL RHYTHM PRESS i cofundador de CONTEXTO.

11,30 h. Descans
12,00 h. Conferència: EL NUEVO PARADIGMA DEL LIBRO, a càrrec de Francisco Javier Jiménez, escriptor i editor, coresponsable del bloc del mateix nom, capdavanter en l’estudi de la renovació tecnològica del llibre, ens aportarà la seva visió sobre el futur de l’edició.
12,45 h. Taula rodona: EL FUTUR DELS EDITORS INDEPENDENTS amb la participació de: Rafel Català (Rafael Dalmau Editor), Josep Cots (Edicions de 1984), Jordi Fernando (Editorial Meteora) i Ernest Folch (Ara Llibres).
14,00 h. Cloenda de la jornada a càrrec del Secretari de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Eduard Voltas.
L’assistència a la jornada és gratuïta però si hi esteu interessats cal que envieu un correu electrònic a info@edi.cat confirmant la vostra assistència.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.