el basar de les espècies

Concurs de podcasts: Què m’expliques?

El Toni Sellas ens avisava l’altre dia que a Catalunya Ràdio han engegat un concurs de podcasts. I el dilluns, que em vaig trobar al Tomàs de mossegalapoma em va vindre al cap que n’havia de fer un post!

Crec que és una molt bona iniciativa, la de Catalunya Ràdio, a la qual segurament s’hi sumaran alumnes d’arreu del territori que treballen amb podcasts. Però a la qual també ens hi podem sumar els podcasters catalans habituals, i que pot servir per animar a la gent a descobrir esta eina d’internet. Així que ja ho sabeu, agafeu els vostres micròfons i a podcastejar s’ha dit!

Vols que t’escoltin? Tens coses a dir? T’ho posem fàcil!
Des de Catalunya Ràdio et volem convidar a participar en el primer concurs de podcast: Què m’expliques?
Si ets un expert a opinar, explicar, comunicar, fer riure… tens prou motius per enregistrar i participar en el Què m’expliques? Segur que hi tens alguna cosa a dir.
Per participar-hi necessites: un micròfon, un programa d’àudio per enregistrar el teu espai, idees i ganes d’ensenyar-nos el teu podcast. Tens com a màxim 15 minuts per explicar-nos el que vulguis. Ho has d’enregistrar en MP3 i ens el fas arribar a quemexpliques@catradio.cat. Tens temps fins al 15 de juny. I després, podràs votar el que més t’agradi.
Aquí tens les bases, llegeix-les abans de participar-hi. I recorda que pots guanyar una gravadora digital Olympus DS 55 i l’emissió del teu àudio dins la programació habitual de Catalunya Ràdio.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.