el basar de les espècies

Concurs de podcasts: Què m’expliques?

El Toni Sellas ens avisava l’altre dia que a Catalunya Ràdio han engegat un concurs de podcasts. I el dilluns, que em vaig trobar al Tomàs de mossegalapoma em va vindre al cap que n’havia de fer un post!

Crec que és una molt bona iniciativa, la de Catalunya Ràdio, a la qual segurament s’hi sumaran alumnes d’arreu del territori que treballen amb podcasts. Però a la qual també ens hi podem sumar els podcasters catalans habituals, i que pot servir per animar a la gent a descobrir esta eina d’internet. Així que ja ho sabeu, agafeu els vostres micròfons i a podcastejar s’ha dit!

Vols que t’escoltin? Tens coses a dir? T’ho posem fàcil!
Des de Catalunya Ràdio et volem convidar a participar en el primer concurs de podcast: Què m’expliques?
Si ets un expert a opinar, explicar, comunicar, fer riure… tens prou motius per enregistrar i participar en el Què m’expliques? Segur que hi tens alguna cosa a dir.
Per participar-hi necessites: un micròfon, un programa d’àudio per enregistrar el teu espai, idees i ganes d’ensenyar-nos el teu podcast. Tens com a màxim 15 minuts per explicar-nos el que vulguis. Ho has d’enregistrar en MP3 i ens el fas arribar a quemexpliques@catradio.cat. Tens temps fins al 15 de juny. I després, podràs votar el que més t’agradi.
Aquí tens les bases, llegeix-les abans de participar-hi. I recorda que pots guanyar una gravadora digital Olympus DS 55 i l’emissió del teu àudio dins la programació habitual de Catalunya Ràdio.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow