el basar de les espècies

Bram Stoker · «El secret de l’or que creix»

Avui és el darrer dia per presentar les vostres creacions al Concurs de relats curts de terror d’Hespèria. I com que teníem ganes de fer-vos un petit regal, us oferim un conte, El secret de l’or que creix, de Bram Stoker (i així aprofitem per commemorar el 97è aniversari de la seva mort).

Es tracta d’una traducció casolana, feta per mi mateix. Així que us demano que dispenseu les errades que hi pugueu trobar (evidentment, estic obert a correccions que em vulgueu apuntar). Com que l’anglès no el domino gaire, vaig agafar la versió francesa del conte que podeu trobar en este llibre.

A la coberta hi he posat una obra de Francisco de Goya, titulada La duquesa de Alba peinándose. Encara que no hi ha cap relació entre el pintor i l’escriptor crec que fent volar la imaginació, si llegiu el conte, no us serà del tot estrany que la il·lustració que apareix al conte sia la d’una dona…

El podeu descarregar en format pdf, llegir en línia, o comprar en paper a lulu o a bubok.

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.