el basar de les espècies

Drets d’autor i propietat intel·lectual en entorns digitals

Doncs bé, ja ha arribat la meua gran nit! I és que este divendres, i sense que sente precedents, seguiré les Nits a l’àtic no des de la pantalla de casa meua, sinó des de davant mateix de la càmera.

Serà a les 21:30 h a l’IES de l’Ebre, dins del marc de l’EbreSudLan Party, i mirarem de fer un petit repàs a les lleis relacionades amb els drets d’autor per intentar entendre les preguntes que sempre ens acabem fent tard o d’hora… que quines són? només cal que us llegiu el resum de la xerrada! I tot gràcies als amics atictes!

Què són els drets d’autor? Quines lleis els regulen? Com influeixen estes lleis en el nostre dia a dia a la xarxa? I a la nostra butxaca? Existeix alguna alternativa a l’actual regulació? A la propera Nit a l’Àtic farem un breu repàs als drets d’autor i a la legislació vigent per tal de comprendre alguns dels aspectes polèmics de l’actual situació: és delicte utilitzar les xarxes P2P? Per què he de pagar un cànon digital per comprar un CD buit? Tindrà raó la SGAE quan diu que sóc un pirata?

.

4 thoughts on “Drets d’autor i propietat intel·lectual en entorns digitals

  1. Jacme

    @night: crec que lo millor és que no hi fossen… haurien sortit massa escaldats! 😀

    @jmt: va ser un plaer trobar-t’hi! fins a la propera!

    @gamoia: gràcies! i, sobretot, gràcies a tu per estar “a l’altra banda” 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.